Agencija za sprječavanje korupcije

ASK organizuje dane otvorenih vrata za javne funkcionere u februaru i martu

ASK poziva javne funkcionere da, ukoliko imaju bilo kakvih nedoumica u pogledu ispunjenja svojih zakonskih obaveza, posjete Agenciju.
2. februar 2024.

Posvećena svojoj preventivnoj i edukativnoj funkciji, Agencija za sprječavanje korupcije (ASK) će tokom februara i marta 2024. godine organizovati dane otvorenih vrata za javne funkcionere, tokom kojih će javni funkcioneri biti u prilici da od službenika ASK dobiju sve relevantne informacije i instrukcije za popunjavanje izvještaja o prihodima i imovini.

Dani otvorenih vrata će biti održavani tri puta sedmično, počev od 5. februara, u ponedjeljak, srijedu i petak, u terminima od 8 do 14 časova, sa pauzom od 11 do 11.30 časova.

ASK poziva javne funkcionere da, ukoliko imaju bilo kakvih nedoumica u pogledu ispunjenja svojih zakonskih obaveza, posjete Agenciju. Prijava za dane otvorenih vrata je svakim radnim danom na brojeve telefona Odsjeka za provjeru podataka iz izvještaja o prihodima i imovini 020/447-727 i 020/447-728, kao i na email adresu načelnice Odsjeka jasmina.maras@antikorupcija.me.

Novosti